TISDAG

2016-03-30 @ 02:07:54
Trots mycket blåst har det verkligen känts som vår idag med härlig varm sol.
 Under dagen när jag var ledig har jag träffat Frida för att fika, kolla affärer i the mall & för att käka. Sen när jag droppat av henne drog jag in till stan här i new canaan för att kolla lite i affärerna, jag fick med mig den balla rosa nyckelringen med en dalahäst på!! & blomälskare som jag är kunde jag inte motstå blommorna när jag gick förbi, så nu står dom fint på mitt rum. 
Nu på eftermiddagen har jag jag & J gjort chokladpraliner & vart på piano lesson




EN BÄTTRE HELG

2016-03-29 @ 03:22:48
hela helgen har spenderats inne i city med Frida & Johanna för utgång, hotellövernattning & hockeymatch. vi har verkligen haft det mer än bra & här kommer lite bilder

vi drog igång lördagsmorgonen hos Frida som bjöd på världsfrulle innan vi drog in till city

efter vi checkat in på hotellet & fixat oss var de dax att ta oss till le souk där vi åt brunch som sen övergick till fest & kalasfylla vid typ kl 6 




efter Brunchen var de dax att åka vidare till PHD för lite käk, drinkar & ännu mer fest. tanken var att gå till ytterligare ett ställe men med tanke på hur länge vi vart igång var de nog bäst att man landade i sängen med chips & Cola istället

På söndag morgon efter alldeles för lite sömn vaknade man upp mindre välmående för att spendera dagen inne city, vi traskade mest runt, käkade & tog de lugnt


sen mot kvällen vart det dax att ta sig mot Madison Square garden för att se New York Rangers spela på hemmaplan, det vart verkligen mäktigt & galet mycket folk men tyvärr torskade dom 





DU BÄSTA PÅSK

2016-03-24 @ 22:25:23
Påsk måste vell ändå vara en av de bättre högtiderna? Godis och alkohol liksom?
Jag gick iallafall på långledigt redan imorse efter jag jobbat klart, har inte gjort mer än att ta igen förlorad sömn ifrån de sista & kollat netflix vilket varit skönt. Och nu ser jag fram emot tre dagar leeedigt

Bild från förra påsken på två tjommar utan dess like. Min mamma & galna mormor




SÖNDAG

2016-03-21 @ 03:37:33
idag har jag flängt runt i vad som känns i hela connecticut med Frida & Johanna.  Vi har hunnit med en typ outlet affär, en lunch, ett mall, target & walgreens. Hittade dock ingenting idag heller som fick följa med hem. Sen stack vi hem till Frida för att hänga & färga hennes hår, efter de drog vi ut igen för att käka pizza & ta en kvällsglass. Under dagen har vi även fått till planer i världsklass inför hela nästa helg, så jag har verkligen inget emot att det är måndag imorgon! 


hittade förresten cream cheese med denna klänning & halsband i en garderob imorse, höll på att trilla ihop av skratt



LÖRDAG

2016-03-20 @ 00:36:11
imorse drog jag, Ida, Frida & Johanna iväg till ett typiskt american diner i Danbury för att käka världsfrulle. Jag tog red velvet pannkakor & vart ju inte besviken.
Efteråt drog vi iväg till ett stort mall, hittade ingenting trots jag letade efter en del saker jag behöver. Hoppas på bättre shoppinglycka imorgon!
Sen på eftermiddagen stack jag in till stan för att kika in på Jamies kalas som hon hade, en massa sockerhöga ungar som sprang runt & målade keramikfigurer - blev bara kvar 1 h
Nu har jag landat i sängen efter en dusch framför netflix där jag tänker stanna.






200 DAGAR IN THE US

2016-03-19 @ 04:56:20
klickade mig in på min sån här nedräkningsapp på telefonen idag av misstag, där det stod "200 days since flytta till USA" - chocken
Härligt att det börjar kännas som vår på riktigt nu också i och med det fina vädret och alla fiiina vårkläder i butikerna<33 ska vell inte säga för mycket då prognosen visar snö om ett par dagar?)

Och till något helt annat, som dom första bilderna visar - J visade mig denna stora stenen som avgränsar connecticut & new york bara ett stenkast ifrån vårt hus (en del av tomten på baksidan av vårt hus ligger i new york) så nu har jag varit i två stater samtidigt! 

Här är iaf lite bilder från de senaste










14

2016-03-15 @ 02:17:47
Att spendera söndag inne i city har blivit standard & igår var inget undantag. Jag, Ida, Frida & Johanna promenerade på high lane, kollade affärer, käkade & strosade runt i det härliga vädret. 

idag mötte jag Frida igen för frulle & nu på kvällen har jag varit ute & käkat med familjen då J fyller 6 år idag! 

här e den vanliga bildbomben efter nyc



LÖRDAG

2016-03-12 @ 23:46:34
har vart rätt sliten idag faktiskt (kanske inte så konstigt med tanke på att jag innan gårdagen bara druckit 2 ggr under 6 månader) men Ida drog med mig till darien idag, på vägen dit stannade vi på en market för att köpa med oss lite gott & drog sen till en strand där vi chillade & hade de mer än bra i det fina vädret i flera timmar. Sen på vägen hem stannade vi till för att käka & nu har jag precis landat i min säng där jag förmodligen blir kvar resten av kvällen. 








FRIYAY

2016-03-12 @ 16:09:42
igår kväll efter jag slutat tog jag en uber till tågstationen och därifrån till stamford där jag mötte Frida & Johanna, väl där styrde vi mot downtown för middag & utgång. 








EN BÄTTRE FRULLE

2016-03-12 @ 15:50:22
hade ju inte tackat nej till detta just nu 




6/3

2016-03-07 @ 19:54:16
igår var jag & frida iväg på roadtrip hela dagen, vi hann med ett efterlängtat IKEA besök, spanade in new haven och yale som låg där, sökte land & rike efter en öppen tatueringsstudio då jag fick ett av mina vanliga spontanryck om att jag vill ha en tatuering NU, sen på kvällen käka vi ute med två andra tjejer.








I LÖRDAGS

2016-03-07 @ 04:56:30
i lördags hade jag inga direkta planer för dagen alls, men på förmiddagen körde jag och Frida på en brunch & sen vart uttråkad så bestämde mig för att ta tåget in till city för lite shopping & lunch. 






FREDAG

2016-03-05 @ 05:28:45
äntligen helg igen!!
min fredagskväll har bestått av middag ute, froyo, och sen drog vi iväg och bowlade, jag har inte gjort de på flera flera år så ni  behöver ju inte ens gissa vem som torskade båda matcherna. Men det var ett asfett ställe iaf & riktigt kul.








-

2016-03-05 @ 05:12:11
Dåligt m uppdatering & klagomål från flera håll, så nu blir ni väll glada när här kmr ännu några bilder på mat (aka de enda jag bloggar om nu för tiden) 

från en lunch med Frida för ett par dagar sen 






RSS 2.0