MEMORIAL WEEKEND

2016-05-30 @ 04:52:54
helg & jag är ensam hemma då familjen har åkt iväg för ett bröllop. både fredag & igår mådde jag lite krassligt dock, så jag har chillat järnet. Igår la jag mig ute i solen en stund när termometern visade 32 grader!! det kombinerat med att jag inte har tålamodet för att sola så blev det inte så långvarigt. Efter de fick jag ett ryck & bestämde mig för att dra in till city en sväng, det var helt galet varmt där inne trots att det var senare på eftermiddagen/kvällen. Jag strosade mest runt, kikade lite affärer & käkade.

imorse gjorde jag svenska pannkakor till frukost för första gången här! sen har jag bara legat ute i solen till och från, legat i hängmattan i skuggan, & så gjorde jag mig faktiskt en drink, hade mango, passionsfrukt, Sprite, vodka & is som jag bara mixade, den blev faktiskt svingod!! tips från coachen.

imorgon är det memorial day här vilket innebär en extra dag ledigt vilket är nice








20

2016-05-20 @ 21:45:13
favvodagen har anlänt! imorse efter jobb drog jag mig ut på pw igen kors i taket. & lite senare tog jag & Frida en kaffe på starbucks ute i solen. nu väntas eftermiddagsjobb och så får jag se vad som händer ikväll





TORSDAG

2016-05-20 @ 01:09:28
yo, torsdag & jag kan se ljuset i slutet av tunneln efter en tuff vecka. Till något roligare --> har skickat in ansökan om flyg hem nu!! så nu känns de verkligen mer verkligt att det snart är över, trodde vell aldrig att det var nått som skulle kännas skönt, men fråga typ vilken au pair som helst så är man ganska klar med detta efter ett tag. (själva jobbet alltså, livet/fritiden & allt annat här kommer bli tuffare att lämna) nu ser jag bara fram emot sommaren & värmen som gärna får hurry the fuck up, sen kan jag glida in i Lysekil igen! 

från tidigare idag då jag & Frida drog en lunch efter vår PW





NEW YORK

2016-05-15 @ 22:46:46
igår vid halv 5 tiden åkte jag & Michaela in till city där vi mötte upp ett par andra tjejer för att åka "au pair disco boat Cruise" hade inga höga förväntningar men det var faktiskt så mycket bättre än jag trott. vi åkte runt new york i typ 3 timmar, fick se solnedgången, förbi frihetsgudinnan, åkte under Brooklyn bridge, och när vi stod ute & dansade på däcket och låten new york spelades var life liksom perfekt.
när det sen var slut drog jag och Michaela vidare til Lavo & mötte upp en promoter & massa andra tjejer för först middag, där dukade dom upp med en massa olika rätter man fick plocka ifrån & hjälp det var verkligen så gott, sen en stund efter dom plockat bort allt kom servitriserna & dukade fram ännu en omgång av massa rätter som var ännu bättre, och som avslutning dukades det fram dessertbuffe. det var verkligen mathimlen.
efter the dinner förflyttade vi oss till deras nattklubb för fest, på nått sätt hamnade vi i the "VIP area" lol precis där the DJ stod & spelade, män med för mycket pengar och ego satt i soffor & bara beställde in dricka till unga tjejer, folk satt liksom & rökte på och halvnakna dansare stod lite här & var på höga bord. ja allt var lite overkligt haha men vi hade superkul. 
sen när vi tagit oss till centralen var den stängd & vi sprang runt i panik & försökte hitta en öppen dörr, men icke, "Opens 5:30" precis vad man vill se med flera timmar i klackar ömma fötter & bara ben. så vi fick ränna runt & hittade som tur ett öppet mc Donalds där vi fick döda 1 h innan vi tog oss till centralen. komiskt att jag tidigare på kvällen sett solnedgången & nu soluppgången på tåget. 7:30 imorse landade jag iallafall i min säng & sen dess har ju inte många knop gjorts.
















FREDAG

2016-05-14 @ 01:11:11
äntligen helg & alldrig varit gladare för att få sluta tidigare även om de bara va 1 timma då eftermiddagen vart stressens mamma.

bilder från tidigare idag då jag mötte Frida för frulle & sen en kaffe





TORSDAG

2016-05-12 @ 17:40:05
snaart helg thank god, haft en tuff vecka med ungen som inte alls velat samarbeta. eller lyssna. eller uppfört sig.  + att jag sovit jättedåligt om nätterna så nu är jag tröttt påt & mer än redo för helg haha. ska bara ta mig igenom idag då det är fotografering med hennes dansgrupp istället för lektion som varje torsdag, ska trängas med alla stage-moms i studion, kostym ska på & håret ska vara på ett speciellt sätt, 
Sen en lugn fredag då jag iaf får lämna henne på bandpractice en stund & sen tar jag helg! 

bilder från tidigare i veckan när jag åt lunch med Frida 




10 FRÅGOR

2016-05-09 @ 08:24:25
att det ska krävas lite insomnia för att jag ska blogga, här kommer iaf några frågor jag hitta på en blogg

Vad har du gjort idag?
vart inne i stan på banken snabbt, köpte kaffe på starbucks & åkte sen till the mall för att kika lite. Nu ikväll har jag bara hängt hemma


Samlade du på något när du var liten?

ja sånahär bokmärken elr vad det nu heter, som man bytade med kompisar. Hade flera pärmar med dom i & skokartonger fyllda haha

Föredrar du havet eller poolen?

Havet alla dagar i veckan

Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Ingen lol, är tyvärr en sån som håller allt inne & tror att jag kan lösa allt själv

Vilket är ditt drömjobb?

detta är ju nått man gärna hade velat kunna svaret på.
Men skulle vilja ha ett sånt kardashian jobb, där man liksom blir rik bara för att man existerar. det skulle jag kunna tänka mig 

fest eller hemmakväll?

Fest!! hemmakväll är nått som låter mysigt på papper, men sen när man sitter där blir jag liksom uttråkad efter 0 minuter (plus att det är hur jag spenderar ca alla andra kvällar i veckan lol)

Beskriv platsen du befinner dig på nu

I min säng, i mitt rum, i mitt hem här i USA. kl är snart halv 3 på natten & jag kan inte sova, är liksom svintrött under dagarna & sen på kvällen pigg som fan samtidigt som jag kollar youtubeklipp, äter, städar och massa random skit


Vad köpte du senast?

En klänning, idag faktisk, hoppas få inviga den redan till helgen!


Vilken är din favorithögtid?

Detta är verkligen en delad förstaplats för midsommar ( hallå sommar, alkohol & fina blommor i håret) och faktisk påsk (ledighet, alkohol OCH godis liksom) 

Hur vill du tillbringa din pension?

sommar i ett stort fint hus på västkusten med min (då) gubbe, en massa barn & ännu fler barnbarn rännandes. Sen kör vi vinterhalvåret på varmare breddgrader i vår villa, & kanske några månader i USA på västkusten? kläm in ett par veckor i new york i the pent house också! (tror stenhårt på dedär kardashian-jobbet hör ni va) 




AU PAIR LIFE

2016-05-02 @ 21:04:10









LÖRDAG

2016-05-01 @ 01:55:28
heej helg<33 igår spenderade jag sista dagen inne i city med min pappa & det var såklart lite jobbigt att säga hejdå sen på kvällen.
 Senare drog jag & Frida ut i stamford & det var kuul, tequilan slog till som vanligt & gjorde oss till proffs på dansgolvet haha 

nu sitter jag här hemma & jobbar faktiskt på en helg för typ bara 3e gången sen jag kom eller nått så de är jag inte van vid

bilder från city igår








Lunch tidigare idag 



RSS 2.0