HALVLEK

2016-02-29 @ 17:06:38
nu är det SEX MÅNADER sedan jag lämnade Sverige
1 år låter så mycket, men tiden bara flyger förbi. Även om det är skönt att det bara är 6 månader tills jag ska åka hem till Sverige är det lika skönt att ha lika lång tid kvar i bästa USA, är inte färdig med dig än.

och ännu en helg som bara försvunnit sådär, jag har haft full rulle iaf & kommit hem sena kvällar för att sova & sen upp tidigt för att ge mig ut igen.
I lördags gjorde jag lite ärenden, sen mötte jag upp en kompis för häng på stan & lunch, sen styrde vi mot stamford för att kolla lite i the mall & avslutade kvällen med bio.
i söndags hämtade Frida upp mig tidigt för frulle på stammishaket & sen spenderades dagen i the city.








jag har fan gett upp bildmässigt på denna bloggen, följ mig på insta för en förskönad vardag

24

2016-02-24 @ 17:56:44
just nu, sen frulle & netflix i sängen. känner på mig att jag blir kvar här ett tag 💤💤




23

2016-02-23 @ 18:39:06
att man kommer lämna landet bankrutt pga mat. 
igår hamnade jag och Frida på ett mexikanskt hak för lunch & efter de stabucks.
Och idag körde vi frukost på the diner.








SÖNDAG I CITY

2016-02-23 @ 04:13:00
Igår hängde vi i city hela dagen, shoppade lite, åt drömgoda nutellacrepes m jordgubbar i central park & strosade runt med ömma fötter.
ingen söndagsångest igår inte.

















LÖRDAG

2016-02-20 @ 23:28:05
förra helgen hade vi snö & 21- och denna helg sol & vårvärme, helt sjukt men klagar ju iinte
idag har jag & Frida hängt här i new canaan, ätit frulle på the diner, kollat lite affärer & fikat. resten av dagen ska jag nog spendera hemma i sängen med netflix & imorgon är planen att dra in till city.













FREDAG

2016-02-20 @ 02:17:40
ääntligen fredag & helg!!
har jobbat väldans massa mer än vanligt denna vecka pga lov
vi har iaf fyllt ut veckan med flera besök till bibblan, små utflykter, ätit ute varje dag, biobesök & läst ut en hel bok på över 300 sidor.. (en uppgift för skolan som föräldrarna skulle göra m henne varje kväll sen låångt tillbaka, men som tydligen glömts av, vart ju iinte glad på dom när vi blev tillagda att den skulle vara utläst tills slutet av veckan..)
Så nu är jag helt färdig & så redo för helg. 

bild från tidigare idag när jag & Frida käka frukost




16

2016-02-17 @ 02:29:02
denna vecka är de ingen skola pga lov, igår var päronen hemma & jag ledig men idag har jag haft henne heela dagen lång. ons tors & fredag har hon iaf camp ett par timmar under dagen som lite sysselsättning vilket är skönt. 
idag har vi varit iväg på ett mall där hon fick leka på en playground inomhus, vi kollade lite affärer & åt frozen yoghurt. sen drog vi hem till new canaan där vi åt middag på the diner, hängde på biblioteket, kollade kung fu panda 3 på bio (somnade under 40 min typ lol) & efter de piano lesson på school of rock.









VALENTINES DAY

2016-02-15 @ 19:32:27
igår va de ju Valentines day, jag vart ju dock som sagt sängliggande & sjuk  hela dagen.
men sen vid 6 fick jag palla mig upp för att jobba. vi fick beställt pizza, spelat spel, ätit glass, kollat film i sängen, och familjen hade lämnat lite Valentines gifts på min plats vid köksbordet.




NYC

2016-02-15 @ 04:50:21
i lördags drog jag och Frida in till city med tåget, (där vi också mötte en av mina kompisar som vi sen hängde en del med) det har vart heelt galet sjukt kallt nu i helgen alltså, men vi kämpade på ändå & fick förbereda oss mentalt för sträckan mellan varje butik. Vi hade en toppenbra dag trots kylan men idag däremot har jag vart sängliggande hela dagen. 




























SUPER BOWL

2016-02-09 @ 02:15:34
Känns som jag inte hinner blinka innan helgerna är slut här, men har hunnit med en del ändå.
I lördags var jag iväg på en shoppingrunda i stamford & sen på kvällen netflix n' chill all by myself:-)<33
i söndags drog jag och Ida iväg till IKEA för lunch & handla på oss lite grejer i shoppen god bless dig. På vägen hem stannade vi på ett mall för att kolla i lite affärer & köpte med oss cheesecake från the cheesecake factory. 
Och sen på kvällen vart det dags för super bowl som är sjuk hypat här. Jag hade över ca 15 au pairer från min stad hemma hos mig, vi käkade, spelade biljard & foosball, vart inte jätteintresserade av matchen förutom när de va half break & dags för Beyonce, Bruno mars o Coldplay.
Idag har de bara vart halvdag i skolan pga lite fkn snö? snälla i Sverige kallar vi detta vår? ser ut dom de bli flera snow days denna vecka så jag är lagom taggad










SNOW DAY

2016-02-06 @ 00:20:10
all snö hade precis försvunnit & jag var så nöjd, men så under natten började de igen. Och då de fortfarande snöade under morgonen blev skolan inställd & vi blev tvingade att hänga hemma hela dagen. fick lurat till mig lite sovmorgon i iallafall i hennes rum i utbyte mot att hon fick kolla film. sen har vi målat, bakat, blåst ballonger, gjort lunch & bara tagit de lugnt. blev en lång dag & jag e glad för helg nu iaf.








EN SÖNDAG I CITY

2016-02-02 @ 17:07:21
i söndags hade jag inga planer alls o vart uttråkad så jag drog in till city vid 11,30 ensam faktiskt. älskar att shoppa själv lol
det var första första gången jag åkte subway kors & tvärs helt själv också!! jag virra bort mig några gånger, & hade svårt att hitta rätt station för att komma dit jag skulle downtown/uptown etc. Men thank god för Google Maps (jag svär jag hade INTE överlevt utan den i USA) 
här e litt bilder iaf!

strosade runt i soho..



..där jag också svängde in på Laudrée & köpte macaroons














önskade jag hade haft råda att shoppa på rag & bone





hängde lite i west village, kollade affärer & fick med mig lite svenskt lösgodis från sockerbit!!<3333 (btw svär alla new yorks snygga män hänger här & i soho, god bless ska ta fram tinder nästa gång)




fick med mig dessa örhängen hem

Och denna parfymen

Pausade på happy bones lite för att vila benen




sen på kvällningen lyckades jag iaf ta mig tillbaks till Grand central för hemfärd



RSS 2.0